LA CASA
 MUSEU
 JOSE SEGRELLES
 És en la Casa Museu on es troba la col·lecció antològica més important de l'artista, amb tal quantitat d'originals, que ens permeten conéixer la seua trajectòria artística, des dels seus principis, amb retrats familiars, fins al seu oli pòstum “La Pentecosta”, obra més important dels seus temes místics.
                                                                                                                    També trobem les il·lustracions que va realitzar per a les novel·les de Blasco Ibañez, “La Divina Comèdia” de Dant, passatges de la Vª i IXª simfonies de Beethoven, els contes de “Les Mil i Una Nits” i d'altres autors com Poe, Wells, Cervantes, ... i inclús un propi malson del pintor. Cal destacar altres fantasies referides a l'anatomia humana interna i els temes “siderals” (astronomia), per a completar amb alguns temes religiosos importants.
© Copyright: Casa-Museo José Segrelles . Museo Segrelles . privacidad . aviso legal . créditos . museosegrelles@museosegrelles.com
Casa-Museo José Segrelles
Després de viure i treballar a Barcelona i Nova York, decidix fixar la seua residència en el seu poble natal en 1932, i amb els dissenys que va realitzar durant la seua estada a Amèrica, va començar a construir en 1940 la que va ser sa Casa Museu, on va viure i va pintar fins a la seua mort el 3 de Març de 1969.